Aktuelles aus Prishtinë (Pristina), Mitrovica, Prizren, Prizeren, Pejë, Pec - Historisches zu Kosova und UCK
03:46
25.10.2020

Libri i autorit Max Brym „Kosova – Koloni dhe El Dorado neoliberale“ është përkthyer nga gjuha gjermane në gjuhën shqipe. Ajo që po na mungon tani është vetëm nje lekturim profesional dhe një shtëpi botuese në Kosovë apo Shqipëri.
Fatkeqësisht Kosova Aktuell nuk disponon më me asnjë mjet financiar. Andaj kërkojmë njerëz

që janë të gatshëm ta lekturojnë librën vullnetarisht. Edhe shtëpitë botuese mund të lajmërohen te ne. Në qendër të librës së docentit dhe filozofit gjerman Max Brym përveç zhvillimit historik qëndron edhe procesi i tmerrshëm neoliberal i privatizimit në Kosovë.

Kushdo që dëshiron ta ndihmoj Kosova-Aktuell në mënyrë tjetër mund ta bëj këtë përmes një donaconi apo abonimit. 

Rainer Sanders 
Kosova
Postban München
KTN: 3064382158
BLZ: 70110088
IBAN: DE53701100883064382158

Sinqerisht,
Agron SadikuBestellungen des Buches Kosova- Kolonie und neoliberales El Dorado in Deutsch unter

http://www.united-pc.eu/buecher/biografie-politik-zeitgeschichte/politik-wirtschaft/kosova-kolonie-und-neoliberales-el-dorado.html

oder unter http://www.amazon.de/Kosova-Kolonie-Neoliberales-El-Dorado/dp/3854387121/ref=sr_1_1?s=books&ie=UTF8&qid=1385455165&sr=1-1&keywords=Max+Brym