Aktuelles aus Prishtinë (Pristina), Mitrovica, Prizren, Prizeren, Pejë, Pec - Historisches zu Kosova und UCK
05:58
16.07.2020

Kosova-Aktuell mundet dhe duhet te abonohet. Për arsye të lexueshmërisë së lartë në Kosovë ne përpiqemi që „Kosova-Aktuell“ ta mbajmë si Info-Portal falas. Por kjo është e mundur vetëm nëse lexuesit nga Gjermania, Austria dhe Zvicrra vazhdojnë të paguajnë abonimet e tyre. 
Vërtetë, kemi shumë abonent por thuajse asnjë hyrje të pagesave. Ne kërkojmë para jo për t`u

 

pasuruar personalisht. Që nga 2006 ne kemi të bëjmë me padi të vazhdueshme kundër neve. Sipas të dhënave tona paditë janë duke u kontrolluar dhe udhëhequr nga Ambasade serbe në Vjenë.Disa njerëz ndjehen vazhdimisht të fyer dhe të sharë sepse ne ngritemi për të drejtën e vetvendosjës për Kosovën.

Përmes trikeve të tyre dhe shpenzimeve të vazhdueshme juridike kemi arritur limitin tonë.

Disa redaktorë për çdo ditë punojnë disa orë falas për Kosova –Aktuell. Në fund të muajit na mbesin vetëm borxhe.

Udhëtimet,ligjeratat dhe publikimet e librave shpesh janë të pafinancueshme. I bëj apel disa prej lexuesve tane që ndaj Kosova-Aktuell të braktisin qëndrimin e tyre konsumues. Urgjentisht na nevoitën abonime të paguara dhe donacione. Nëse në muajin Nëntor nuk bëhët diçka në këtë drejtim, ne jemi të detyruar që Kosova-Aktuell ta riformësojnë si portal me pagesë të detyruar.

Por ne këtë assesi nuk e dëshirojmë. Në duam që edhe njerëz shumë të varfër të udhtrojnë të drejtën e tyre për t`u informuar. Prandaj apelojmë për solidaritet dhe gatishmëri për bujari. Nëse as ky apel nuk gjen fryte ne jemi të detyruar që Kosova-Aktuell ta bëjmë me pagesë të detyrueshme ose ta mbyllim tërësisht.

Kështu do të dilte një provë në shesh sipas së cilës telat serbe funksionojnë më mirë sesa telat shqiptare apo telat e së majtës gjermane. Është koha për të ndryshuar drejtimin.

Abonone Kosova-Aktuell, jepni donacione për Kosova-Aktuell.

Sinqerisht
Max Brym

Donacionet në konton vijuese: 
Rainer Sanders Stichwort Kosova 
Postbank München 
KTN 3064382158 ·

BLZ: 70110088 · ·

IBAN: DE53701100883064382158 ·

BIC: PBNKDEFF

Urdhërohet librin nga Max Brym koloni "Kosova dhe neo-liberal El Dorado

Kjo është përkohësisht vetëm një punë të kufizuar editorial në Kosovë - jap Lajme

 

http://www.amazon.de/Kosova-Kolonie-Neoliberales-El-Dorado/dp/3854387121/ref=sr_1_1?s=books&ie=UTF8&qid=1384235356&sr=1-1&keywords=Max+Brym

 

 

 

 

 

 

Bestellt das Buch von Max Brym „ Kosova Kolonie und neoliberales El Dorado

http://www.amazon.de/Kosova-Kolonie-Neoliberales-El-Dorado/dp/3854387121/ref=sr_1_1?s=books&ie=UTF8&qid=1384235356&sr=1-1&keywords=Max+Brym

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Ohne Mos nichts los . Es wird vorläufig nur noch eine eingeschränkte Redaktionstätigkeit auf Kosova – Aktuell gebenAgron Sadiku