Aktuelles aus Prishtinë (Pristina), Mitrovica, Prizren, Prizeren, Pejë, Pec - Historisches zu Kosova und UCK
08:00
29.05.2020

shqip - gjermanisht Liebe Freundinnen und Freunde, Kosova- Aktuell benötigt  dringend Abonnenten. Wir brauchen Geld. Immer wieder haben wir kostspielige Gerichtsprozesse. Zurzeit verklagen uns mehrere Presseagenturen, aber auch  Einzelpersonen, die oft eng mit dem serbischen Staat verbunden sind. Wir möchten Kosova- Aktuell als kostenloses Portal

beibehalten. Dies ist aber nur möglich wenn einige Freunde und Freundinnen Abonnements abschließen. Wir benötigen Geld für Kosova-Aktuell, nicht für private Interessen.

 

Vielen Dank Für die  Redaktion Max Brym

Një fjalë e hapur
Të nderuar miq dhe miqtë

Kosova- Aktuell ka nevojë urgjentisht per  abonentë. Ne kemi nevojë për të para. Koha dhe përsëri kemi procese të kushtueshme ligjore. Aktualisht ne padisë disa agjencive të lajmeve, por edhe individë të cilët shpesh janë të lidhura ngushtë me shtetin serb. Ne duam Kosova Aktuell  ruhet si një portal të lirë. Por kjo është e mundur vetëm në qoftë se disa miq për të përfunduar abonim. Ne kemi nevojë për të holla për Kosovën - Aktuell, jo për interesa private.

Faleminderit Max Brym