Aktuelles aus Prishtinë (Pristina), Mitrovica, Prizren, Prizeren, Pejë, Pec - Historisches zu Kosova und UCK
15:36
23.01.2021

Vollbild anzeigenHallo Leute, es wird schon fast peinlich aber wir benötigen Geld und Spenden. Wenn wir nicht bald eine größere Anzahl von Spendern und Abonnenten haben muss Kosova Aktuell eingestellt werden. Ständig sind wir in Gerichtsverfahren verwickelt und haben die verschiedensten Kosten. Kosova- Aktuell ist das führende Nachrichtenmagazin zu Kosova in

deutscher Sprache im Internet. Alle Redakteure arbeiten ehrenamtlich. Mittlerweile fehlt uns aber die nötige Knete um den Betrieb aufrechtzuerhalten. Jeder und jede ist aufgefordert uns zu helfen. Es ist nötigt ein Organ welches in

deutscher Sprache für Selbstbestimmung und soziale Gleichheit in Kosova eintritt beizubehalten. Jede noch so kleine Spende hilft die Auslagen zu decken. Danke

Mit freundlichen Grüßen

Redaktion Kosova AktuellSpenden für Kosova-Aktuell

 

Postbank München
BLZ 70110088
Konto 47158890 
Empfänger: Sanders 
Verwendungszweck: 'Kosova'

Postbank München

KTN 3064382158

 ·BLZ: 70110088

·     

·        IBAN: DE53701100883064382158

·        BIC: PBNKDEFF Një fjalë e hapur
Të nderuar miq dhe miqtë

Kosova- Aktuell ka nevojë urgjentisht per  abonentë. Ne kemi nevojë për të para. Koha dhe përsëri kemi procese të kushtueshme ligjore. Aktualisht ne padisë disa agjencive të lajmeve, por edhe individë të cilët shpesh janë të lidhura ngushtë me shtetin serb. Ne duam Kosova Aktuell  ruhet si një portal të lirë. Por kjo është e mundur vetëm në qoftë se disa miq për të përfunduar abonim. Ne kemi nevojë për të holla për Kosovën - Aktuell, jo për interesa private.

Faleminderit nga Redaksia

 

Hier geht’s zum Abo http://kosova-aktuell.de/index.php?option=com_users&view=registration

 

Bestellung des Buches von Max Brym - Schuld ohne Schuld Ein Leben in Kosova / im Kosovo

 

Roman und chronologischer Überblick über die politische Entwicklung Kosovas

 

http://www.amazon.de/Schuld-ohne-Leben-Kosova-Kosovo/dp/3868704736/ref=sr_1_1?s=books&ie=UTF8&qid=1352882451&sr=1-1

 

 

 

Porositni librin “Fajtorja e Pafajshme” nga Max Brym

von Redaktion am 11.03.2013

Të nderuar lexues, tashmë mund ta lexoni romanin e Max Brymit “Fajtorja e Pafajshme” edhe në gjuhën shqipe. Libri i përkthyer në shqip sapo është botuar, dhe ju shqiptarë që jetoni në diasporë mund ta porositni librin nëpërmjet e-mailit: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Bashkë me shërbimin postar libri kushton 10 euro. Pra të gjithë ju që jeni të interesuar mos hezitoni dhe porositni këtë

 

libër mjaft interesant. Ndërsa julexues nga Kosova romanin në Prishtinë tashmë mund ta gjeni në shumicën e librarive! Në ndërkohë do t’ju informojmë edhe më në hollësi se në cilat librari mund ta bleni librin në Prishtinë.

Vollbild anzeigen

Libri ka ne në Prishtinë -Liberia Toena ( Universität i Prishtinës ) Afer fakultetit Filozofik

Liberia „ Buzuku“ Shesi Zahir Pajazti

Caffe Dite e Natë

Shitesit e librave ne sheshin Nena Tereze. Ne 3 pika te shitjes