Aktuelles aus Prishtinë (Pristina), Mitrovica, Prizren, Prizeren, Pejë, Pec - Historisches zu Kosova und UCK
20:19
26.05.2020

Redaktori i Kosova-Aktuell Max Brym e ka botoi një libër të ri me titull "Politisch Inkorrekt“. Përveç të qartë analiza politike të zhvillimit në Gjermani, ka shumë fakte të tjera në lidhje me zhvillimin në Kinë, Rusi dhe Ballkan. Ka edhe shumë vlerësime të situatës në Kosovë në libër. Autori shkruan në interes të të varfërve, punëtorëve dhe për të drejtën për vetëvendosje. Libri është një Plädojer për luftën kundër

neoliberalizmit, për barazi sociale.

 

Urdhërat nën http://www.swb-verlag.de/verlag/buecher/politisch-inkorrekt