Aktuelles aus Prishtinë (Pristina), Mitrovica, Prizren, Prizeren, Pejë, Pec - Historisches zu Kosova und UCK
19:29
08.06.2023

 Kosova- Aktuell raporton rregullisht për padrejtësinë sociale në Kosovë. Ne gjithmonë të ngriteni për të drejtën e vetëvendosjes së popullit të Kosovës. Ne nuk kemi asnjë interes financiar këtu. Të gjithë redaktorët janë vullnetarë. Megjithatë, kemi nevojë urgjente për të holla për përkthim, përpunimit dhe kërkimin. Duhet të keqadministrimit financiar të

vazhdojë ne do të jetë e detyruar "Kosova-Aktuell " ose përshtatur, apo vetëm të ofrojë produkte tarifë.Kjo e fundit ne duam të shmangur. Ne kemi nevojë urgjente për abonimet paguar dhe donacionet.

 

Abonimet nën http://www.kosova-aktuell.de/

 

 

 

Ju lutemi të bëjë pagesën në llogarinë e

Rainer Sanders -Kosova-

Postbank München

KTN 3064382158

BLZ: 70110088

IBAN: DE53701100883064382158

BIC: PBNKDEFF

 

 

Për Kosova-Aktuell

 

Agron Sadiku

 

Link

www.kosova-aktuell.de